0 € 0,00

De mooiste spullen en lekkerste gerechten ontdek je vaak toevallig

Het bord waaruit je eet, de mok die je vasthebt en de stoel waarop je zit. Alles wat je in onze concept store ziet, smaakt of beleeft, is ook te koop.

"We houden van mooie designstuks die ook een erg praktische kant hebben!"

SET VAN 3 DUNSCHILLERS: Jean gebruikt dit roestvrije trio al jaar en dag. De ene voor het fijnere werk (bv. tomaten, paprika's, asperges), eentje voor het grovere werk (super voor pompoenen!) en een derde om julienne te snijden (bv. courgette-spaghetti). Zwitzerse degelijkheid dus voor al je schilwerk in de keuken!

DECANTEER SET: In onze winkel te Gent staat standaard zo'n karaf met 4 glaasjes op tafel, gevuld met ons gezuiverd water en in de zomer zelfs met een takje munt of schijfjes citroen erin. Maar deze karaf is ook geschikt om een fles wijn in te decanteren of om op te vullen vanuit een kratje. Handig in de woonkamer, maar zeker ook voor buiten bij de bbq!

BRUUNMUNCH TAFEL: Mooi en super praktisch, deze tafel van het Deense ontwerpersduo Jacob Munch en Henrik Bruun. In onze winkel wordt die vaak vergroot met 2 tussenstukken en dan kan er maar liefst 12 man aan tafelen. Daarna weer zeer eenvoudig te verkleinen tot 6 personen. Good to know: levenslange garantie!

"Voormalige apothekers met zin voor avontuur"

FOUNDED CHAIR: Deze stoel staat al even te pronken in Le MuZée de L'AmuZette. Aanvankelijk werd voorkomen dat dit showroommodel gebruikt werd, maar door de vele bezoekers, gebruikers en kleine kinderhandjes werd al snel duidelijk dat dit onmogelijk was. En gelukkig maar! Door de patine die deze stoel inmiddels heeft gekregen, is hij alleen maar mooier en krachtiger geworden.

HAMMAMDOEK: We gebruiken deze hammamdoeken in onze keuken. Ze absorberen heel goed en drogen snel. Eenmaal je er eentje in je collectie hebt, kan je niet meer zonder. 

SANBA TABLE: Elegant en stijlvol en past volledig in het (kleuren)plaatje van Le MuZée de L'AmuZette.

  • Gratis verzending vanaf € 70 (Benelux)
  • Geleverd binnen 2 werkdagen
  • Cadeauverpakking indien gewenst

Volg L'AmuZette op Instagram

@lamuzette.conceptstore.gent