L'AmuZette Gent met jaarlijks verlof van di 27.07- wo 11.08, Le MuZée de L'AmuZette Knokke blijft open. Weborders worden verzonden op ma 09.08

Pop-up reisbureau Dingenzoekers te L'AmuZette

Op zaterdag 8 juni slaan de Dingenzoekers hun tenten op bij l’AmuZette. Greetje en Kristien - bloggers en boekenmakers - komen langs met een heus pop-up reisbureau voor België. Een zomer zonder vliegschaamte en zware ecologische voetafdruk? De Dingenzoekers weten raad. Met plezier en kennis van zaken ontpoppen ze zich tot uw persoonlijke TripAdvisor, met tips omtrent de mooiste plekken in ons land, de spannendste dingen om te doen, de verborgen parels en de klassiekers met een verrassende twist. Kom langs! België is de max. Leve de staycation.

Dingenwie?

Dingenzoekers is een collectief van vijf reporters uit Antwerpen: twee grote en drie kleine. Samen bloggen ze over hun zoektocht naar interessante, grappige, pakkende en verbazingwekkende dingen op www.dingenzoekers.be. Voor dit boek dweilden journalist Kristien In-'t-Ven en fotograaf Greetje Van Buggenhout met hun kinderen heel België af, op zoek naar plekken waar het net ietsje meer mag zijn. Het resultaat? Ruim 300 geweldige adressen om met de jeugd van tegenwoordig te gaan eten, logeren en dingen te doen. Een boek vol reportages, interviews en tips, dat je in elke provincie en in onze hoofdstad de pareltjes laat ontdekken die je als familie absoluut niet mag missen.

Wanneer? Zaterdag 8 juni van 15u-18u

Reserveer nu