Pinkstermaandag open van 14u-18u
IMG 7761
Info
L’AmuZette te Gent

L’AmuZette is een ode aan alles wat mooi is of lekker smaakt. Alles wat je in de winkel ziet, kan je bovendien ook kopen. Spring binnen, kijk rond en laat je verrassen.

Contacteer ons
Img 8360

Het huwelijk tussen lekker en mooi

De passie van een creatief koppel bepaalt wat L’AmuZette is. Jean vult de menukaart en de wijn- en bierkelder met zijn persoonlijke favorieten (veel alcoholvrij lekkers!). Ophélie neemt het winkelaanbod onder handen en spreekt daarmee haar opleiding als modiste en architecte aan. Alleen wat goed aanvoelt, past bij het concept.

Img 8276

Alles wat het leven leuker en mooier maakt

Bij L’AmuZette in Gent vind je meubilair en andere designartikelen, woon- en modeaccessoires, boeken, artisanale lekkernijen, bijzondere bieren, wijnen, alcoholvrije alternatieven en allerhande leuke spullen voor de kleinsten. Kortom: alles wat het leven mooier en leuker maakt!

Dscf4497 Lamuzette 1500Px

Een hart voor architectuur

L’AmuZette is ook een prachtig herenhuis in het historisch centrum van Gent. Een gebouw dat de liefde voor architectuur van Ophélie aanwakkert. Dankzij de zuid-oriëntatie van de voorgevel met terras en ook dankzij de veranda, baadt het gebouw van ’s morgens tot ’s avonds in natuurlijk licht.

De mensen

Ons aanbod

IMG 6058

Laatste nieuwigheden

Contact

Reserveren? Meer weten over een product? Advies nodig?
Alles wat je bij ons kan kopen of eten, hebben we persoonlijk beoordeeld en geselecteerd. Je kan dus zeker bij ons terecht voor allerhande vragen of persoonlijk advies.

Je kan ons bereiken op +32(0)9 398 29 80, op info@lamuzette.be of via onderstaand formulier.

Krommewal 2
9000 Ghent
+32 (0)9 398 29 80
info@lamuzette.be
BTW BE 0847.608.566

Dagelijks open van 11u tot 18u
Gesloten op zondag & woensdag