Verzendkosten & levering

Verzendkosten

Bij een bestelling onder de €70,00 bedraagt de verzendkost voor België €5,95. Boven de €70,00 is de verzending voor België gratis.
Voor Nederland, Duitsland en Luxemburg betaal je €8,00 per bestelling.
Voor de resterende EU-landen betaal je €30,00 per bestelling.
Verzendkosten voor landen buiten Europa kan je aanvragen via info@lamuzette.be.

Leveren

Meestal worden de bestelde goederen verzonden ten laatste twee werkdagen na het ontvangen van de betaling. Binnen België wordt het pakket normaal binnen 2 à 3 werkdagen geleverd; voor Nederland, Luxemburg en Duitsland (en bij uitbreiding de rest van de EU) is dit 1 à 2 werkdagen langer.

Geen enkele vertraging in levering kan aanleiding geven tot verbreking van de koop of betaling van schadevergoedingen ten voordele van de koper, behoudens in geval van opzettelijke vertraging. Foutief doorgegeven leveringsadressen zijn de verantwoordelijkheid van de koper en kunnen aanleiding geven tot extra kosten.

Tenzij anders aangegeven omvatten onze prijzen niet het transport en de levering van de goederen bij de koper; deze kosten worden afzonderlijk vermeld.

Wij hebben het recht gedeeltelijke leveringen te verrichten. In geval van niet-levering van de goederen worden de eventueel door de koper betaalde sommen terugbetaald zonder interest of andere vergoeding.

Levering gebeurt ten allen tijde op het GELIJKVLOERS.
Voor (grote stukken) meubilair staat de koper zelf in voor eventueel aangepast transport naar hogere verdiepingen. L'AmuZette staat nooit in voor dit soort transport, tenzij uitdrukkelijk en schriftelijk anders overeengekomen.

Grote stukken meubilair zoals eettafels en zitbanken worden enkel binnen BELGIË verstuurd, NIET naar het buitenland.
Binnen BELGIË geldt een meerprijs van €50,00 als tussenkomst in het transport.

Een extra verzendkost wordt eveneens aangerekend voor artikelen "BUITEN FORMAAT". Deze kost bedraagt €50,00 voor België, Nederland, Luxemburg en Duitsland en voor EU-landen (+ Noorwegen & Zwitserland) bedraagt die €90,00.


Uitgebreider info in onze Algemene Verkoopsvoorwaarden.